Przejdź do głównej zawartości

Łączenie kont

Konta łączysz w zakładce Konta. Łączyć i odłączać konta mogą właściciele i administratorzy organizacji.

  1. Kliknij Połącz przy wybranej sieci.
  2. Zaloguj się w sieci i zatwierdź dostęp dla Rivee.
  3. Wrócisz do Rivee z komunikatem „Połączono konto”.

Rivee nigdy nie widzi Twojego hasła. Dostęp do sieci przechowujemy w postaci zaszyfrowanej.

Sieci co jakiś czas unieważniają dostęp (np. po zmianie hasła). Rivee oznacza wtedy konto jako Wymaga ponownego połączenia i wysyła powiadomienie. Kliknij Połącz ponownie – zaplanowane posty pójdą dalej.

Odłącz usuwa konto z Rivee. Posty już opublikowane zostają w sieci.